top of page
Search

ISTUITKO TAAS KOKO VIIKON? -TÄTÄ SE TEKEE SINULLE

Updated: Jan 16

Liika istuminen aiheuttaa selkä- ja hartiakipuja, väsymystä, päänsärkyä sekä keskittymisvaikeuksia. Nämä ovat yleisimpiä istumatyöntekijöiden vaivoja, jotka heikentävät merkittävästi töissä jaksamista sekä työn tekemisen laatua.


Liikkumattomuus voi johtaa myös vakaviin sairauksiin kuten veritulppiin, sydänsairauksiin ja syöpään. Lisäksi diabeteksen riski kaksinkertaistuu ja painonhallinta vaikeutuu. Istuessa poltat vain puolet siitä kalorimäärästä, joka kuluisi seisoessa. Näiden ongelmien seurauksena työpoissaolot yleistyvät, psyykkiset vaikeudet kasvavat ja taloudelliset haasteet lisääntyvät.


TÄHÄN ON TULTAVA MUUTOS NYT!


Tarjoan sinulle toimivan ja helpon ratkaisun näiden vakavien ongelmien välttämiseen:


  • Ytimekäs taukojumppa, joka elvyttää kehosi ja mielesi

  • Kotimainen ja tutkitusti terveyttä edistävä Flow -juoma, joka lisää energiaa, polttaa rasvaa ja ehkäisee sairauksia

LIIKESARJA


Tehokas viiden minuutin liikesarja vetreyttää koko kehoa, lisää liikkuvuutta, hoitaa niveliä, vähentää kipuja sekä tuo energiaa päiviisi. Keho tuottaa liikkeiden aikana onnellisuusja mielihyvähormoneja sekä vahvistaa myönteistä minäkuvaa eli sitä miten koet itsesi. Otan liikesarjassa huomioon istumatyöntekijän kannalta tärkeitä liikkeitä keskittyen erityisesti lantion, selän ja hartioiden hoitoon sekä aineenvaihdunnan lisäämiseen. Sinun tarvitsee vain nousta tuoliltasi kolme kertaa päivässä ja panostaa terveyteesi hetken ajan.FLOW-JUOMA


Nauti raikas ja virkistävä Arctic Nutrition Flow-juoma joka aamu ja koe nopeat sekä pitkäkestoiset vaikutukset hyvinvointiisi. Tästä ei enää päivän fiilis parane!


Juoman raaka-aineet ovat luontaisia ilman keinotekoisia makeutusaineita. Flow sisältää tyrnimarjaa / puolukkaa, guaranaa, nokkosta ja steviaa.


Puolukka Flowlla on suotuisa vaikutus veren sokeri- ja rasva-arvoihin, voi alentaa kolesterolia ja vähentää 2-tyypin diabeteksen riskiä. Tyrni vähentää tulehduksia, parantaa ihon terveyttä sekä hoitaa limakalvoja, silmiä ja hiuksia.


Guarana on luonnon oma kofeiini, joka vapauttaa tasaista energiaa koko päiväksi. Tämä on terveellinen vaihtoehto kahville ja energiajuomille, jotka aiheuttavat kofeiinipiikkejä. Energiajuomat ovat lisäksi haitallisia elimistöllesi ja altistavat elintapasairauksille.


Stevia on luonnollinen makeutusaine, joka ennaltaehkäisee sydän- ja verisuonitauteja sekä ehkäisee syöpää.


Nokkonen edistää mm. ravintoaineiden imeytymistä kehoon ja ennaltaehkäisee flunssaa.


Valitse maailman ensimmäinen energiajuoma, jolla on suurempi merkitys!


Moving Flow! sai alkunsa fysioterapeutin ja IT -alan ammattilaisen oivalluksesta. Hyvin moni työikäinen painiskelee istumatyöstä johtuvien ongelmien kanssa. Toimistotyöläisen pitkä omakohtainen kokemus oli tärkeä liikkeelle paneva voima Moving Flow! -konseptin syntymiselle.


Olen fysioterapeutti -yrittäjä ja vaikutan Rovaniemellä ja Oulussa. Minulla on kymmenen vuoden kokemus yksityisvastaanotosta ja monipuolisesta ryhmäliikunnan ohjauksesta. Tutustuin Flow -juomaan kesällä 2023 ja olen vaikuttunut juoman positiivisista vaikutuksista mielessäni ja kehossani. Olen valtavan onnellinen, että pystyn tarjoamaan läheisilleni, asiakkailleni ja työyhteisöllesi tätä samaa hyvää oloa. Flow ja liikesarja yhdessä tukevat loistavasti kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Pienillä ja pysyvillä valinnoilla on suuri vaikutus koko loppuelämällesi.


Moving Flow! -paketti sisältää liikesarjan kuvina ja videona sekä kuukauden Flowt.


Ota Moving Flow! -haaste vastaan NYT ja astu kohti elinvoimaisempaa itseäsi!


Lisätietoja paketeista sivuillani: www.movingflow.fiKirjoittaja:


Linda Nieminen

Fysioterapeutti

Arctic Nutrition Edustaja25 views0 comments
bottom of page