top of page
Search

Liukuvoide lisää seksuaalista nautintoa ja hoitaa limakalvoja

Liukuvoide tekee seksistä nautinnollisempaa, lisää tuntoherkkyyttä, vähentää mekaanista ärsytystä ja suojaa sekä hoitaa limakalvoja.


💮 Vesipohjainen luomuliukkari (neutraali, aromiaineeton ja väriaineeton) sopii yleensä kaikille ja on melkeinpä paras vaihtoehto ihan herkimmille limakalvoille. Sopii hyvin kondomin ja kaikkien seksilelujen kanssa.


💮 Öljypohjainen liukkari on hoitava, mutta se ei sovi kondomin kanssa (haurastuttaa pintaa) eikä liukuominaisuus ole välttämättä riittävä. En suosittele seksilelujen kanssa, sillä voi reagoida joidenkin välineiden materiaaliin.


💮 Silikonipohjaisessa liukkarissa on paras liukuominaisuus sekä arpikudosta pehmittävä vaikutus ja sopii hyvin esim. episiotomia arven käsittelyyn. En suosittele silikonipohjaista etenkään Vulvodyniaa sairastaville, koska voi lisätä vd-oireita. Silikoniliukkari lähtee vain saippuapesulla pois, joten voi ärsyttää limakalvoja. Ei sovi silikonipitoisten seksilelujen kanssa, koska haurastuttaa pintaa. Riittoisan liukuominaisuuden vuoksi hyvä vaihtoehto anaaliseksiin.


Ei muuta kuin liukkarit kokeiluun ja nautinnollisempia hetkiä yksin että yhdessä 😘

65 views0 comments
bottom of page