top of page
Search

ENERGIAA, RASVANPOLTTOA JA LIMAKALVOJEN HOITOA🧡

Updated: Jan 5

Haluan jakaa sinulle oman ja asiakkaideni kokemuksia kotimaisesta ja tutkitusti terveyttä edistävästä juomasta, nimeltä Arctic Nutrition Flow. Tutustuin Tyrni Flow juomaan kesällä -23 ja olen tavattoman onnellinen, että Flow löysi luokseni 🧡


Flow sisältää tyrnimarjaa/ puolukkaa, nokkosta, guaranaa ja steviaa, ilman keinotekoisia makeutusaineita. Flow lisää mm. lisää energiaa, hoitaa ihoa ja limakalvoja sekä polttaa rasvaa (erityisesti huonolaatuista sisäelinrasvaa). Asiakkaani ovat saaneet energian lisäksi apua mm. iho-ongelmiin ja kuiviin limakalvoihin. 


Juon raikkaan makuisen drinksun heti herättyäni aamulla tyhjään vatsaan. Pussin jämät levitän kasvoseerumiksi ja kylläpä tuntuu ihanan pehmeältä poskissa! Rakastuin juomaan huomaten heti energisyyden lisääntymisen. Ihana tunne, kun jaksaa painaa töissä ja arjessa ja pää on "kirkkaampi". Kahvin juominen sydämen tykytyksineen on jäänyt minulla kokonaan pois.


Olen sairastanut aivoinfarktin 8 vuotta sitten ja Flown ansiosta aivosumu on hävinnyt. Aamuisin olen virkeämpi sekä "pää toimii" selkeämmin. Lisäksi nukahtaminen on nopeampaa ja uneni on laadukkaampaa. Olen pysynyt terveenä Arctic tuotteiden käyttöön oton jälkeen. Ennen sairastin 2-3 flunssaa keväisin ja syksyisin.


Olen kärsinyt alhaisista rauta- ja ferritiiniarvoista. Apteekin rautavalmisteita ei vatsani kestä. Flowlla ja Arcticin muilla tuotteilla (Extreme ja Elixir) olen saanut energiani takaisin ja arvot ylös. Tämän saman asian olen huomannut usean tuotteiden käyttäjän ja kollegani kokemuksista.


Äidilläni on tulehduksellinen suolistosairaus (CU) ja Flown käyttöä takana 4kk. Jokapäiväiset turvotukset ovat hävinneet ja vatsa toimii normaalisti sekä iho voi paremmin.


Ystäväni vaikutukset näkyivät jo 3 viikon käytön jälkeen. Kuiva atooppinen iho kämmenselistä lähti parantumaan ja vatsa toimii tasapainoisemmin.


Asiakkaani palaute 3 kk Tyrni Flpw käytön jälkeen:

"Moi, just ajattelin sua, kun kävin tänään vaakalla. Silloin kun aloitin Tyrni Flown käytön niin painoin 76.5 kg ja nyt 72.1 kg. En ole muuttanut ruokavaliota tms. liikun ehkä vähempi kuin kesällä. Makean syönti on kyllä muuttunut minimiin ja onhan tuolla muutenkin ollut jaksamiseen älytön iso vaikutus."


Olen hämmästynyt ja vaikuttunut Arctic tuotteiden positiivisista vaikutuksista. Pystyn tarjoamaan entistäkin kokonaisvaltaisempaa hoitoa asiakkailleni, läheisilleni ja itselleni 💛


Tutustu Arcticin tuotteisiin lisää:Linda Nieminen,

Lantionpohjan Fysioterapeutti

Seksuaalineuvoja


86 views0 comments

Comments


bottom of page