top of page
Search

Luontaista energiaa sek√§ ihon ja limakalvojen hoitoa ūüß°

Updated: Nov 20

Haluan jakaa sinulle oman ja asiakkaideni kokemuksia kotimaisesta terveytt√§ edist√§v√§st√§ juomasta, nimelt√§ Arctic Nutrition Flow. Tutustuin tuotteeseen kes√§ll√§ -23 ja olen tavattoman onnellinen, ett√§ Flow l√∂ysi luokseni ūüß°


Flow sisältää tyrnimarjaa/ puolukkaa, nokkosta, guaranaa ja steviaa, ilman keinotekoisia makeutusaineita. Flow lisää mm. pitkäkestoista ja tasaista energiaa, hoitaa ihoa ja limakalvoja sekä polttaa rasvaa (erityisesti huonolaatuista viskeraalista rasvaa). Asiakkaani ovat saaneet energian lisäksi apua mm. iho-ongelmiin ja kuiviin limakalvoihin. 


Juon raikkaan makuisen drinksun heti herättyäni aamulla tyhjään vatsaan. Rakastuin juomaan huomaten heti energisyyden lisääntymisen. Ihana tunne, kun jaksaa painaa töissä ja arjessa ja pää on "kirkkaampi". Kahvin juominen sydämen tykytyksineen on jäänyt minulla kokonaan pois.


Olen huomannut, ettei kantapäitä tarvi enää rasvailla eikä silmät kuivu, vaikka talvinen kuiva pakkassää yrittääkin koetella. Drinksun jälkeen sipaisen Flow pussin jämät kasvoseerumiksi ja kylläpä tuntuu ihanan pehmeältä poskissa. Saunan jälkeen myös loistava niksi kosteuttamaan ihoa.


Olen sairastanut aivoinfarktin 8 vuotta sitten ja Flown ansiosta aivosumu on hävinnyt. Aamuisin olen virkeämpi sekä "pää toimii" selkeämmin. Minulla on ollut nukahtamisen kanssa ongelmia ja koen saavani tähän apua Flowsta. Nukahtaminen on nopeampaa ja uneni on laadukkaampaa. Lisäksi olen pysynyt terveenä Arctic tuotteiden käyttöön oton jälkeen. Ennen sairastin 2-3 flunssaa keväisin ja syksyisin.


Olen kärsinyt alhaisista rauta- ja ferritiiniarvoista. Apteekin rautavalmisteet pistävät minulla vatsan sekaisin, eivätkä imeydy elimistööni toivotulla tavalla. Flowlla ja Arcticin muilla tuotteilla (Extreme ja Elixir) olen saanut energiani takaisin ja arvot ylös. Tämän saman asian olen huomannut usean tuotteiden käyttäjän ja kollegani kokemuksista.


√Ąidill√§ni on tulehduksellinen suolistosairaus (CU) ja Flown k√§ytt√∂√§ takana 4kk. Jokap√§iv√§iset turvotukset ovat h√§vinneet ja vatsa toimii normaalisti sek√§ iho voi paremmin.


Yhdellä asiakkaallani vaikutukset näkyivät jo 3 viikon käytön jälkeen. Kuiva atooppinen iho kämmenselistä lähti parantumaan ja vatsa toimii tasapainoisemmin.


Olen hämmästynyt ja vaikuttunut Arctic tuotteiden positiivisista vaikutuksista. Pystyn tarjoamaan entistäkin kokonaisvaltaisempaa hoitoa asiakkailleni, läheisilleni ja itselleni.


Tee paras p√§√§t√∂s hyvinvointisi eteen nyt ja tulevaisuudessa ūüíõLinda Nieminen,

Lantionpohjan Fysioterapeutti

Seksuaalineuvoja


49 views0 comments
bottom of page