Lantionpohjan fysioterapian tavoitteena on ennaltaehkäistä ja hoitaa lantionpohjan lihaksi

LANTIONPOHJAN FYSIOTERAPIA 60 MIN/ 70 €

Lantionpohjan fysioterapian tavoitteena on ennaltaehkäistä ja hoitaa lantionpohjan lihaksiston toimintahäiriöitä, kuten virtsan- ja ulosteenpidätysongelmia, tiheävirtsaisuutta, lantionpohjan kiputiloja ja laskeumia. Laadin asiakkaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman, jossa arvioin lantionpohjan toimintakykyä ja ohjaan harjoittelua. Lantionpohjan lihasten lisäksi huomioin muutkin lihasryhmät. Kuntoutus sopii sekä naisille että miehille. Suosittelen sinulle ensikäynniksi tätä peruskäyntiä, ilman mittauksia.

IMG_20210430_110813~2.jpg

LANTIONPOHJAN LIHASTEN EMG-MITTAUKSET 89 €   

Vastaanotolla mitataan kattavasti lantionpohjalihasten toimintakyky emg-mittarilla, jonka pohjalta laadin yksilölliset ohjeet kuntoutumiseen. Hintaan sisältyy oma henkilökohtainen emätinelektrodi sekä tarvittaessa kotiharjoituslaitteen lainaus.

Baby's Hand

ÄITIYSFYSIOTERAPIA 60 MIN/ 70 €

Ennaltaehkäisevää ja kuntouttavaa fysioterapiaa, jonka tavoitteena on edistää raskaana olevien ja synnyttäneiden äitien hyvinvointia: Raskausajan liikunta ja harjoittelu, synnytykseen valmistautuminen, synnytyksestä palautuminen, suorien vatsalihasten erkauman kuntouttaminen, kivun hoito ja ennaltaehkäisy raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen, sektio- ja episiotomia-arpien hoito, lantionpohjan kuntouttaminen.

Physiotherapy

FYSIOTERAPIA 60 MIN/ 65 €

Voit tulla vastaanotolleni mm. selän, polven, lantion, olkapään ja niska-hartiaseudun vaivoissa.

Pink Petals

SEKSUAALINEUVONTA 60 MIN/ 65 €

Ohjausta ja neuvontaa seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin ja ongelmiin. Halutessasi pääset tutustumaan vastaanotollani seksuaaliterveystuotteisiin. Lämpimästi tervetuloa yksin tai kumppanin kanssa.

Acupressure Neck Massage

NISKA- JA HARTIAHIERONTA 45 MIN/ 48 €

Niska- ja hartiahieronta on yksi parhaita keinoja lievittää jännitystä ja kipua niska-hartia-alueella. Käsittelen myös kallonpohjan, kasvolihasten ja pään alueen. Koe rentouttava ja euforinen elämys.

Massage

KLASSINEN HIERONTA 60-90 MIN 55-80 €

Rentouttava ja lihaskireyksiä lievittävä hieronta. Valitse lyhyempi osahieronta tai pidempi (90min) kokovartalohieronta. Ota aikaa itsellesi ja tule hemmotteluun.

Back Massage

MAMMAHIERONTA 45-60 MIN/ 48-55 €

Suunniteltu lievittämään odotuksesta johtuvia kehosi jännitystiloja. Ota tuokio aikaa itsellesi ja tule viettämään odottavan äidin ansaittu hemmotteluhetki! Hieronnassa käytän raskaushierontatyynyä, jonka avulla voit rentoutua vatsamakuulla turvallisesti.