top of page
Screenshot_20220601-105720~3.png

LANTIONPOHJAN FYSIOTERAPIA 60 MIN/ 75 €

Lantionpohjan fysioterapian tavoitteena on ennaltaehkäistä ja hoitaa lantionpohjan toimintahäiriöitä, kuten virtsan- ja ulosteenpidätysongelmia, tiheävirtsaisuutta, seksuaalitoiminnan häiriöitä, lantionpohjan kiputiloja ja laskeumia. Laadin asiakkaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman, jossa mm. arvioin lantionpohjan toimintakykyä ja ohjaan harjoittelua. Kuntoutus sopii sekä naisille että miehille. Suosittelen sinulle ensikäynniksi tätä peruskäyntiä, ilman mittauksia.

IMG_20210430_110813~2.jpg

LANTIONPOHJAN LIHASTEN EMG-MITTAUKSET 93 €   

Vastaanotolla mitataan kattavasti lantionpohjalihasten toimintakyky emg-mittarilla, jonka pohjalta laadin yksilölliset ohjeet kuntoutumiseen. Hintaan sisältyy oma henkilökohtainen emätinelektrodi sekä tarvittaessa kotiharjoituslaitteen lainaus.

Baby's Hand

ÄITIYSFYSIOTERAPIA 60 MIN/ 75 €

Ennaltaehkäisevää ja kuntouttavaa fysioterapiaa, jonka tavoitteena on edistää raskaana olevien ja synnyttäneiden äitien hyvinvointia: Raskausajan liikunta ja harjoittelu, synnytykseen valmistautuminen, synnytyksestä palautuminen, suorien vatsalihasten erkauman kuntouttaminen, kivun hoito ja ennaltaehkäisy raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen, sektio- ja episiotomia-arpien hoito, lantionpohjan kuntouttaminen.

Untitled

CORE VAHVAKSI -PAKETTI 200€ (SÄÄSTÄT 43€ !)

Sisältää 3 yksilökäyntiä, progressiivisen harjoittelun ja tuntuvia tuloksia 3 kuukaudessa.

Haluatko saavuttaa vahvan ja tasapainoisen lantionpohjan ja coren hallinnan? Parempi virtsanpidätyskyky, kiinteämpi vatsa, nautinnollisempi seksi ja lisää ryhtiä ja itsevarmuutta.


1. käynti 90 min

- kokonaisvaltainen haastattelu ja tutkiminen

- lantionpohjalihasten kattava tutkiminen + toimintakyvyn mittaukset

- coren ja mahdollisen erkauman tutkiminen

- harjoitteiden ohjaaminen


2. käynti 60 min (6 viikon päästä)

- lantionpohjan kontrollimittaukset

- coren tutkiminen

- uusien harjoitteiden laatiminen


3. käynti (12 viikon päästä)

- lantionpohjan loppukontrollimittaukset

- coren tutkiminen

- uudet harjoitteet

- pitkän tähtäimen tavoitteet

Back Massage

MAMMAHIERONTA 60 MIN/ 68 €

Suunniteltu lievittämään odotuksesta johtuvia kehosi jännitystiloja. Ota tuokio aikaa itsellesi ja tule viettämään odottavan äidin ansaittu hemmotteluhetki! Hieronnassa käytän raskaushierontatyynyä, jonka avulla voit rentoutua vatsamakuulla turvallisesti.

Untitled

MIESTEN LANTIONPOHJAN FYSIOTERAPIA 60 MIN/ 75 €

Miesten lantionpohjan fysioterapiassa hoidan mm. lantionpphjan kireys- ja kiputiloja, erektio-ongelmia, siemensyöksyn häiriöitä, virtsankarkailua, peräsuolen toiminnallisia häiriöitä, häntäluun kipua ja muita lantion alueen ongelmia. 


Hyödynnän erilaisia tutkimis- ja hoitomenetelmiä ja tärkeintä on löytää Sinulle paras hoitomuoto. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni lääkärin lähetteellä tai ilman. 


Pink Petals

SEKSUAALINEUVONTA 60 MIN/ 75 €

Ohjausta ja neuvontaa seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin ja ongelmiin. Halutessasi pääset tutustumaan vastaanotollani seksuaaliterveystuotteisiin. Lämpimästi tervetuloa yksin tai kumppanin kanssa.

Palvelut: Services
bottom of page