top of page
Screenshot_20220601-105720~3.png

LANTIONPOHJAN FYSIOTERAPIA 60 MIN/ 75 €

Lantionpohjan fysioterapian tavoitteena on ennaltaehkäistä ja hoitaa lantionpohjan toimintahäiriöitä, kuten virtsan- ja ulosteenpidätysongelmia, tiheävirtsaisuutta, seksuaalitoiminnan häiriöitä, lantionpohjan kiputiloja ja laskeumia. Laadin asiakkaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman, jossa mm. arvioin lantionpohjan toimintakykyä ja ohjaan harjoittelua. Kuntoutus sopii sekä naisille että miehille. Suosittelen sinulle ensikäynniksi tätä peruskäyntiä, ilman mittauksia.

IMG_20210430_110813~2.jpg

LANTIONPOHJAN LIHASTEN EMG-MITTAUKSET - 100 €   

Vastaanotolla mitataan kattavasti lantionpohjalihasten toimintakyky emg-mittarilla, jonka pohjalta laadin yksilölliset ohjeet kuntoutumiseen. Hintaan sisältyy oma henkilökohtainen emätinelektrodi sekä tarvittaessa kotiharjoituslaitteen lainaus.

Baby's Hand

ÄITIYSFYSIOTERAPIA
60 MIN/ 75 €

Ennaltaehkäisevää ja kuntouttavaa fysioterapiaa, jonka tavoitteena on edistää raskaana olevien ja synnyttäneiden äitien hyvinvointia: Raskausajan liikunta ja harjoittelu, synnytykseen valmistautuminen, synnytyksestä palautuminen, suorien vatsalihasten erkauman kuntouttaminen, kivun hoito ja ennaltaehkäisy raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen, sektio- ja episiotomia-arpien hoito, lantionpohjan kuntouttaminen.

Untitled

CORE VAHVAKSI - 336 € (säästät 177 €!)

Keskivartalo ja lantionpohja kuntoon! Valmennus sisältää 4 fysioterapia yksilökäyntiä, nousujohteisen harjoittelun,

Arctic Nutrition Tyrni Flow -juomat sekä tuntuvia tuloksia 4 kuukaudessa.

Parempi virtsanpidätyskyky, kiinteämpi vatsa, nautinnollisempi seksi ja lisää ryhtiä ja itsevarmuutta!

Saat parhaan hyödyn valmennuksesta nauttimalla kotimaisen ja tutkitusti terveyttä edistävän Flow-juoman joka päivä; energiaa, rasvanpolttoa sekä ihon ja limakalvojen hoitoa.  

 

1. käynti 

- kokonaisvaltainen haastattelu ja tutkiminen

- lantionpohjalihasten kattava tutkiminen + toimintakyvyn mittaukset

- coren ja erkauman tutkiminen

- harjoitteiden ohjaaminen

 

2. käynti (4 viikon päästä)

- lantionpohjan kontrollimittaukset

- coren tutkiminen

- uusien harjoitteiden laatiminen

 

3. käynti (8 viikon päästä)

- lantionpohjan kontrollimittaukset

- coren tutkiminen

- uudet harjoitteet

4. käynti (12 viikon päästä)

- lantionpohjan loppukontrollimittaukset

- coren tutkiminen

- pitkän tähtäimen tavoitteet

Asiakkaideni palautteita:

"Selkäni ei ole enää kipuillut ja vatsalihasten erkauma on pienentynyt nähtävästi.

Näin lyhyillä ja säännöllisillä treeneillä niin iso vaikutus!"

"Suosittelen Core vahvaksi pakettia heille, joilla on Coren alueella vähänkään mietityttänyt onko esim. palautunut synnytyksestä tai on huomannut ryhdin heikentyneen. Otit asiakkaan hienosti vastaan, oli heti alusta alkaen rentoutunut olo ja uskalsin kysyä jos tuli mieleen kysyttävää. Myös harjoitukset tuntui olevan mietittynä siten, että itselleni sopivat löytyi. Ja ihanaa, kun tohdit sanoa jos jokin harjoitus näytti ettei vielä pysty sitä tekemään."

 

"Tunnistan ensimmäistä kertaa lantionpohjalihasten rentouden. Virtsankarkailu ei johtunutkaan heikoista vaan ylikireistä lantionpohjan lihaksista."

 

"Olen saanut yhteyden kehooni takaisin ja keskivartalo tuntuu vahvemmalta. Salitreenistä saan enemmän tehoja irti kuin aiemmin!"

 

"Sitoutuminen harjoitteisiin ja käynteihin ovat motivoineet tekemään kotiläksyt hyvin. Ja se näkyy keskikropassa! Tämän kun olisi tajunnut vuosia aiemmin." 

Voit maksaa valmennuksen myös erissä: 1. maksu 120 € ja viimeiset 3 maksua ovat 72€/kk.

Back Massage

MAMMAHIERONTA
60 MIN/ 68 €

Suunniteltu lievittämään odotuksesta johtuvia kehosi jännitystiloja. Ota tuokio aikaa itsellesi ja tule viettämään odottavan äidin ansaittu hemmotteluhetki! Hieronnassa käytän raskaushierontatyynyä, jonka avulla voit rentoutua vatsamakuulla turvallisesti.

Untitled

MIESTEN LANTIONPOHJAN FYSIOTERAPIA 60 MIN/ 75 €

Miesten lantionpohjan fysioterapiassa hoidan mm. lantionpphjan kireys- ja kiputiloja, erektio-ongelmia, siemensyöksyn häiriöitä, virtsankarkailua, peräsuolen toiminnallisia häiriöitä, häntäluun kipua ja muita lantion alueen ongelmia. 


Hyödynnän erilaisia tutkimis- ja hoitomenetelmiä ja tärkeintä on löytää Sinulle paras hoitomuoto. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni lääkärin lähetteellä tai ilman. 


Pink Petals

SEKSUAALINEUVONTA
60 MIN/ 75 €

Ohjausta ja neuvontaa seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin ja ongelmiin. Halutessasi pääset tutustumaan vastaanotollani seksuaaliterveystuotteisiin. Lämpimästi tervetuloa yksin tai kumppanin kanssa.

bottom of page